Tanulóképzés


Húsz év elmúltával ha összegzést szeretnénk végezni eddigi munkánkról akkor el kell mondani, hogy a Vendégek kéréseinek teljesítése , a termelés maximális figyelme mellett, nagy hangsúlyt fektettünk a jövő szakembereinek tanítására is.

Tanulmányaik során megismerkednek a cukrászat technológiai folyamataival,  lehetőségük nyílik valamennyi szakterület kipróbálására és abban, jártasságra szert tenni A napi produktív munkában való aktív részvételükkel sikeresen felkészülnek az iskolai  szintvizsgágra. Maximálisan támogatjuk őket a  szakmai versenyeken való részvételben.

Ezek a sikerek olyan élményekhez juttatják őket, amitől méginkább nő  a cukrász szakma iránti szeretet és elhivatottság. Munkánk legnagyobb elismerése, ha a végzős diákok szívesen maradnak, immár szakképzett kollégaként. Néhány színhely, ahol aranyérem jelezte a sikerességet. Kiskunhalas, Szolnok-Pelikán Kupa,  Nagykőrös-Vándorkupa, Szakma Kiváló Tanulója- Országos verseny-hetedik helyezés 2010-ben, második helyezés 2014-ben és végül a várva várt aranyérem 2016-ban. Gratulálunk!

Nincs annál nagyszerűbb érzés, mint tovább adni, és sikeressé tenni kézműves szakmánkat, az értékét veszítő, rohanó világban!

Sikerünk az Önök elégedettsége!

 

Térjenek be hozzánk egy finom süteményre és kóstolják meg cukrászatunk készítményeit, mondják el véleményüket! Jó böngészést, hasznos információgyűjtést kívánunk!

Kiss Zoltán mestercukrász,
Kisjuhász Gabriella üzletvezető,
ifj. Kiss Zoltán és Kiss Dániel

Közösségi média

Kapcsolat

 

Családi Kiss Cukrászat Kft
Lajosmizse, Árpád u. 24.
76/457-000
email: info@kisscukraszda.hu

 

(c) 2017 Minden jog fenntartva